085 016002824 uur per dag

Uitvaartverzorger Bilthoven

Elke Onyx uitvaartverzorger in Bilthoven begeleidt uw uitvaart met zorg

Tegenwoordig zijn vrijwel alle wensen rondom een uitvaart te realiseren, zeker als het gaat om een uitvaart in Bilthoven. Graag neemt onze uitvaartverzorger in Bilthoven in de periode tussen het overlijden en de uitvaart alle tijd om uw wensen met u te bespreken en waar te maken. Daarbij kunnen de gebaande paden bewandeld worden, maar er kan ook out of the box gedacht worden. Onze uitvaartverzorger zal u veel voorstellen doen om het afscheid zo persoonlijk mogelijk te maken. Zo kunt u als u dat wilt, helpen bij de verzorging. Is er veel keuze in kisten, rieten manden en wades. Kunt u een rouwkaart maken met een persoonlijke foto of kiezen uit een grote collectie afbeeldingen. Kent onze uitvaartverzorger in Bilthoven niet alleen alle begraafplaatsen en het crematorium, maar ook veel alternatieve locaties. Liever horen we tien keer ‘nee’ dan dat u achteraf denkt ‘als ik dat had geweten, dan had ik daarvoor gekozen’.

Transparante prijzen voor een uitvaartverzorger in Bilthoven

De Onyx Uitvaartverzorger in Bilthoven vindt het belangrijk om duidelijk te zijn over de prijzen. Een uitvaartverzorger in Bilthoven kan u voor een uitvaart die volledig plaatsvindt in het crematorium direct de prijzen geven. Wij hebben twee pakketten samengesteld voor de meest voorkomende crematie in Bilthoven. Eén zonder gebruik van de aula en koffiekamer in het crematorium en één met. In de pakketten zijn alle diensten en producten opgenomen die u minimaal nodig hebt. U komt dus niet voor verrassingen te staan. Uiteraard kunt u de pakketten uitbreiden met opties als rouwkaarten en dragers, waardoor de uitvaart in Bilthoven precies naar uw wens is.

Voor begrafenissen hebben wij een dienstverleningspakket samengesteld waarin alle producten en diensten zijn opgenomen die u nodig heeft. Per begraafplaats hebben we een prijsindicatie gemaakt.

Bekijk de tarieven

Persoonlijke uitvaartverzorger in Bilthoven

Voor onze Onyx Uitvaartverzorger in Bilthoven is elke uitvaart een persoonlijke uitvaart. Of deze nu in het crematorium of op de begraafplaats plaatsvindt of niet. Betekent een persoonlijke uitvaart voor u een andere kist of wade? Een andere locatie? Live muziek? Ander vervoer?  Dan is het wel wat lastiger om zo een prijs te noemen. Maar onze uitvaartverzorger in Bilthoven maakt binnen 24 uur een offerte op maat voor u. Wilt u met ons van gedachten wisselen over uw wensen voor een persoonlijke uitvaart in Bilthoven? Maakt u dan vrijblijvend een afspraak voor een voorgesprek met onze uitvaartverzorger in Bilthoven.

Hier vindt u inspiratie

Zekerheden bij een Onyx Uitvaartverzorger in Bilthoven

Onze Onyx Uitvaartverzorger in Bilthoven biedt u zes zekerheden bij een uitvaart in Bilthoven:

  1. u heeft altijd één vaste uitvaartverzorger in Bilthoven, een vast aanspreekpunt
  2. elke uitvaartverzorger is gediplomeerd, dus vakkundig én kent de mogelijkheden in en om Bilthoven
  3. voor elk budget kunnen wij een uitvaart in Bilthoven verzorgen
  4. voor onze uitvaartverzorger in Bilthoven is iedere uitvaart maatwerk, want iedere persoon is uniek. Uw wensen staan voorop, of het nu om een eenvoudige, eco- of uitgebreide uitvaart gaat.
  5. u krijgt altijd binnen 24 uur een heldere offerte.
  6. met elke uitvaartverzekering bent u welkom bij ons.

Vooraf de uitvaart met de uitvaartverzorger in Bilthoven bespreken

Als u weet dat u of iemand die u dierbaar is binnenkort gaat overlijden, kunnen we alvast eens vrijblijvend van gedachten wisselen. Onze uitvaartverzorger in Bilthoven kan in een voorbespreking de wensen met betrekking tot uw uitvaart uitwerken tot een verslag en begroting. Dat geeft vaak rust, zo leert de ervaring.

Onyx Uitvaartverzorger in Bilthoven voor een mooi afscheid

Het verdriet om een dierbare kunnen we niet wegnemen. Wel kunnen we samen met u voor een mooi afscheid zorgen. Dat is ons doel. Want een mooi afscheid is een goed begin van de rouwverwerking. Dat is wat we samen met u willen bereiken.

Onyx Uitvaart Bilthoven
Voor een gespecialiseerde uitvaartverzorger in Bilthoven