085 016002824 uur per dag

Bij overlijden

Wat te doen bij overlijden

Als iemand is overleden is er veel te regelen. Maar wat zijn de eerste stappen die u neemt? En wat kan wachten? We hebben een kleine checklist voor u gemaakt.

  • Bel de huisarts. Deze stelt het overlijden vast. Als iemand in een ziekenhuis overlijdt stelt een arts daar uiteraard het overlijden vast.
  • Bel vervolgens ons meldnummer 085 0160028. Wij zijn dag en nacht bereikbaar. Wij stemmen met u af waar u wilt dat de overledene heen gaat, waar hij/zij verzorgd wordt en wanneer we dit doen. We stemmen ook met u af wanneer we langs komen om de uitvaart met u te bespreken.
  • Probeer uit te zoeken of er een uitvaartverzekering is afgesloten. Meer informatie over een uitvaartverzekering in Bilthoven.
  • Verder kan alles wachten!

Is een overlijden binnen afzienbare tijd te verwachten? Maak dan een afspraak voor een voorbespreking. Zo weet u beter wat u kunt verwachten. En sla ons telefoonnummer vast op in uw telefoon.

Uitvaartverzekering

Bij Onyx Uitvaartondernemer Bilthoven kunt u met elke uitvaartverzekering terecht. U kunt ervoor kiezen het bedrag zelf te innen, of ons te vragen dit voor u te verzorgen. De opbrengsten komen dan in mindering op de factuur.

Vaak staat op de polis van de uitvaartverzekering een telefoonnummer dat u moet bellen bij overlijden van de houder van de polis. U hoeft echter de uitvaart niet te laten uitvoeren door de organisatie bij wie u verzekerd bent. U kunt met uw uitvaartverzekering bij elke Onyx uitvaartondernemer in Bilthoven terecht!

Meer weten over uitvaartverzekeringen bij Onyx Uitvaartondernemer Bilthoven? Bekijk dan onze pagina over uitvaartverzekeringen.