085 016002824 uur per dag

Uitvaart Bilthoven

Elke uitvaart in Bilthoven met zorg begeleid

Tegenwoordig zijn vrijwel alle wensen rondom een uitvaart te realiseren, zeker als het gaat om een uitvaart in Bilthoven. Graag nemen wij in de periode tussen het overlijden en de uitvaart alle tijd om uw wensen met u te bespreken en waar te maken. Daarbij kunnen de gebaande paden bewandeld worden, maar er kan ook out of the box gedacht worden. We zullen u veel voorstellen doen om het afscheid zo persoonlijk mogelijk te maken. Zo kunt u als u dat wilt helpen bij de verzorging. Is er veel keuze in kisten, rieten manden en wades. Kunt u een rouwkaart maken met een persoonlijke foto of kiezen uit een grote collectie afbeeldingen. Kennen wij niet alleen alle begraafplaatsen en het crematorium in Bilthoven, maar ook veel alternatieve locaties. Liever horen we tien keer ‘nee’ dan dat u achteraf denkt ‘als ik dat had geweten, dan had ik daarvoor gekozen’.

Transparante prijzen voor een uitvaart in Bilthoven

Onyx Uitvaartondernemer Bilthoven vindt het belangrijk om duidelijk te zijn over de prijzen. Bij een  uitvaart in Bilthoven die volledig plaatsvindt in het crematorium is het heel eenvoudig om de prijzen direct te geven. Daarom hebben wij twee pakketten samengesteld voor de meest voorkomende crematie in Bilthoven. Eén zonder gebruik van de aula en koffiekamer in het crematorium en één met. In de pakketten zijn alle diensten en producten opgenomen die u minimaal nodig hebt. U komt dus niet voor verrassingen te staan. Uiteraard kunt u de pakketten uitbreiden met opties als rouwkaarten en dragers, waardoor de uitvaart in Bilthoven precies naar uw wens is.
Voor begrafenissen hebben wij een dienstverleningspakket samengesteld waarin alle producten en diensten zijn opgenomen die u nodig heeft. Per begraafplaats hebben we een prijsindicatie gemaakt.

Bekijk hier de tarieven

Persoonlijke uitvaart in Bilthoven

Voor Onyx Uitvaartondernemer Bilthoven is elke uitvaart een persoonlijke uitvaart. Of deze nu in het crematorium of op de begraafplaats plaatsvindt of niet. Betekent een persoonlijke uitvaart voor u een andere kist of wade? Een andere locatie? Live muziek? Ander vervoer?  Dan is het wel wat lastiger om zo een prijs te noemen. Maar we maken binnen 24 uur een offerte op maat voor u. Wilt u met ons van gedachten wisselen over uw wensen voor een persoonlijke uitvaart in Bilthoven? Maakt u dan vrijblijvend een afspraak voor een voorgesprek.

Op zoek naar ingrediënten voor een persoonlijke uitvaart in Bilthoven?

Hier vindt u inspiratie

Zekerheden bij een uitvaart in Bilthoven

Onyx Uitvaartondernemer Bilthoven biedt u zes zekerheden bij een uitvaart in Bilthoven:

  1. u heeft altijd één vast aanspreekpunt voor de uitvaart in Bilthoven
  2. elke uitvaartbegeleider is gediplomeerd, dus vakkundig én kent de mogelijkheden in en om Bilthoven
  3. voor elk budget kunnen wij een uitvaart in Bilthoven verzorgen
  4. iedere uitvaart is voor ons maatwerk, want iedere persoon is uniek. Uw wensen staan voorop, of het nu om een eenvoudige, eco- of uitgebreide uitvaart gaat.
  5. u krijgt altijd binnen 24 uur een heldere offerte.
  6. met elke uitvaartverzekering bent u welkom bij ons.

Vooraf de uitvaart in Bilthoven bespreken

Als u weet dat u of iemand die u dierbaar is binnenkort gaat overlijden, kunnen we alvast eens vrijblijvend van gedachten wisselen. We kunnen in een voorbespreking de wensen met betrekking tot uw uitvaart in Bilthoven uitwerken tot een verslag en begroting. Dat geeft vaak rust, zo leert de ervaring.

Uitvaart in Bilthoven: een mooi afscheid

Het verdriet om een dierbare kunnen we niet wegnemen. Wel kunnen we samen met u voor een mooi afscheid zorgen. Dat is ons doel. Want een mooi afscheid is een goed begin van de rouwverwerking. Dat is wat we samen met u willen bereiken.

Onyx Uitvaartondernemer Bilthoven
Voor uw uitvaart in Bilthoven