085 016002824 uur per dag

Over ons

Persoonlijke aandacht en lage kosten

Onyx Uitvaartondernemer Bilthoven is opgericht door Arianne van Dorth. Onyx Uitvaartondernemer Bilthoven onderscheidt zich in de markt door de combinatie van persoonlijke aanpak, het leveren van maatwerk en heldere begrotingen.

Arianne van Dorth zorgt ervoor dat u op eigen wijze afscheid kunt nemen van uw dierbare.

Onyx is een edelsteen. Deze wordt kracht toegedicht in moeilijke en stressvolle situaties. Dat is exact wat wij u wensen. Een overlijden gaat gepaard met veel emoties. Vaak is het laatste wat u wilt op dat moment van alles regelen. Wij zijn er om u daarbij te helpen. We nemen u zorg uit handen. Maar laten u ook dat doen wat u graag zelf wilt organiseren. We zijn creatief. En inspireren u hoe het nét even anders kan. Die werkwijze leidt tot een heel persoonlijk afscheid. Of tot besparing in de kosten. Of beide.

De zes zekerheden van Onyx Uitvaartondernemer Amsterdam

vinkje 1. U heeft altijd één vast aanspreekpunt voor uw uitvaart

vinkje 2. Elke uitvaartbegeleider is gediplomeerd, dus vakkundig én kent de mogelijkheden in en om Bilthoven

vinkje 3. Voor elk budget kunnen wij een uitvaart verzorgen

vinkje 4. Iedere uitvaart is voor ons maatwerk, want iedere persoon is uniek. Uw wensen staan voorop, of het nu om een eenvoudige, eco- of uitgebreide uitvaart gaat.

vinkje 5. U krijgt altijd binnen 24 uur een heldere offerte.

vinkje 6. Met elke uitvaartverzekering bent u welkom bij ons.

Dementievriendelijke uitvaart

Regelmatig is er bij een overlijden een nabestaande met dementie betrokken. Wanneer een nabij familielid van iemand met dementie overlijdt rijst de vraag: hoe gaan we hem of haar betrekken bij de uitvaart. Kan hij of zij wel mee? Beseft hij of zij wel wat er aan de hand is? Vaak lopen de meningen daarover binnen de familie uiteen, hoewel iedereen het beste voor heeft met de persoon in kwestie. Arianne van Dorth is gecertificeerd dementievriendelijk uitvaartverzorger. Door enkele aanpassingen te doen en met de nodige flexibiliteit is het vaak mogelijk om iemand met dementie afscheid te laten nemen en bij de uitvaart aanwezig te laten zijn. Zij helpt u daar graag bij.

Logo DvUv200transp

Ervaringen

 • “Via deze weg wil ik je nogmaals danken voor de wijze waarop jij ons hebt begeleid tijdens het proces van afscheid nemen van mijn paps. Ook mijn moeder is je daarvoor erkentelijk. Gisteren hebben we de foto’s gekregen en toen mijn moeder je op de foto zag zei ze: ‘wat deed die mevrouw dat waardig he?’ Dat vonden wij ook. Daarnaast vonden we je ook een warm mens. Dank voor je hulp, ondersteuning en t respect wat je toonde tijdens het hele proces.”

  Mevrouw M. uit Amsterdam
 • “De transparantie in de kosten trof ons. Alles stond al duidelijk op de site, maar ook bij de extra wensen die we hadden werd heel goed uitgelegd wat de kosten zouden zijn en waarom. Dat stelde ons erg gerust.”

  De heer P. uit Amsterdam
 • “Waarom zou je veel geld uitgeven als je dezelfde kwaliteit kan krijgen voor een lager bedrag. Wij zijn om en bevelen jullie van harte aan!”

  Mevrouw G. uit Amstelveen
 • “Degene die ons begeleidde kon ons zelfs helpen met het opstellen van een draaiboek en ons helpen met het vinden van een rode draad in de inhoud. Dat vonden we heel fijn.”

  De heer F. uit Zaandam
 • “Wij zijn u zeer erkentelijk voor het begeleiden van de uitvaart van mijn vrouw. Alles verliep zoals wij het wilden.”

  De heer B. uit Amsterdam