Deze site maakt gebruik van analytische cookies om jouw ervaring op onze website te verbeteren door middel van geanonimiseerde gegevens die verzamelt worden via Google Analytics. Hebben wij jouw toestemming voor het plaatsen van extra tracking cookies die zijn toegelicht in onze privacy policy.

Onyx Uitvaartondernemer Bilthoven | Ervaringen Uitvaart Bilthoven
085 016002824 uur per dag

Ervaringen

Onyx Uitvaart vraagt elke opdrachtgever na de uitvaart een beoordeling in te vullen op www.klantenvertellen.nl. www.klantenvertellen.nl beheert al onze beoordelingen onafhankelijk en correct. U kunt er zeker van zijn dat wij geen invloed op de verwerkte beoordelingen hebben. Zo kunt u deelgenoot zijn van ervaringen van anderen en wij kunnen waar nodig leren van elke beoordeling.

Beoordelingen Onyx Uitvaart

9,4
39 beoordelingen
  • Totaal oordeel 9,4
  • Communicatie 9,4
  • Persoonlijke aandacht 9,5
  • Deskundigheid 9,4
  • Respect voor uw wensen 9,5

Marlene

07-08-2018
9,0

Ervaring:
Prettig en professioneel.

Aanbeveling: ja

Gonnie

07-08-2018
8,0

Ervaring:
Ik heb de uitvaartbegeleiding als heel positief ervaren. Goed meedenkend en alles keurig verzorgd.

Aanbeveling: ja

Jantien

19-07-2018
10,0

Ervaring:
Er moest een hoop geregeld worden omdat mijn vader gerepatrieerd moest worden vanuit het buitenland, waar hij was overleden.
Wij hadden geen idee waar we moesten beginnen en wat er allemaal nodig was.
Maar vanaf het allereerste telefoongesprek werden wij gerustgesteld en voelden we dat het goed zou komen.
De medewerkers van Onyx zijn zeer kundig, betrokken en gaven duidelijke uitleg bij iedere stap.
De grootste verrassing was dat we achteraf nog geld terugkregen omdat het vliegticket goedkoper uit viel dan verwacht…
Kortom, alleen maar lof voor Onyx Uitvaart!

Aanbeveling: ja

Simone

09-07-2018
9,0

Ervaring:
Prettige ondersteuning door Arianne en correcte en snelle reakties op al onze vragen. Beveel Onyx Uitvaartzorg van harte aan !

Aanbeveling: ja

Saskia

04-06-2018
10,0

Ervaring:
Het afscheid van een mensenleven gaat meestal gepaard met grote emoties en veel verdriet. In zo’n tijd wil je mensen om je heen die aan één woord genoeg hebben om te weten wat je wilt. Bij Onyx was dat zo. Geruisloos wordt alles perfect voor je geregeld tot in de kleinste details. Het klinkt gek maar de begrafenis was een klein feestje. Ik kan Onyx aanbevelen: persoonlijk, liefdevol, praktisch en down to earth. En dat laatste is hun specialiteit.

Aanbeveling: ja

Marcel

31-05-2018
9,0

Ervaring:
Professioneel en respectvol.

Aanbeveling: ja

31-05-2018
8,0

Ervaring:
de rekening kwam koud op ons over om voor de plechtigheid te moeten betalen.
het zou netter zijn om dat bij de bespreking te vermelden.
het gezicht van de overledenen was bijzonder knap toonbaar gemaakt. (zijn daar zeer tevreden over.)

Aanbeveling: ja

Hubert

29-05-2018
9,0

Ervaring:
Onyx uitvaartverzorging levert , in droevige omstandigheden, diverse prettige, to-the-point diensten.
Is een kleinschalige organisatie met persoonlijk aandacht tegen een schappelijk tarief

Aanbeveling: ja

S

14-05-2018
10,0

Ervaring:
Onyx uitvaart perfecte uitvaartzorg. De complimenten aan mevrouw Arrianne die ons van begin tot eind heeft geholpen. Haar tijd heeft genomen en ons begeleid heeft, dagelijkse begeleiding, telefonisch/mail verkeer altijd optijd gereageerd. De stappen samen door nomen en heel veel informatie aan ons gegeven. En veel tips .Ik raad een ieder Onyx uitvaartzorg aan.

Onyx krijgt van mij 10+

Vriendelijke groet,
S.Rozenblad

Aanbeveling: ja

Peter

14-05-2018
10,0

Ervaring:
Prima erg fijn er word geluisterd naar je wensen en veel info helemaal prima

Aanbeveling: ja

Bekijk alle ervaringen op Klantenvertellen.nl