085 016002824 uur per dag

Crematie Bilthoven

Elke crematie in Bilthoven met zorg begeleid

63% van de Nederlanders kiest tegenwoordig voor een crematie. De meeste uitvaartdiensten vinden plaats in de aula van een crematorium, maar het is natuurlijk ook mogelijk voor een andere locatie te kiezen.

Transparante prijzen voor een crematie in Bilthoven

Onyx Uitvaartondernemer Bilthoven vindt het belangrijk om duidelijk te zijn over de prijzen. Bij crematies in Bilthoven die volledig plaatsvinden in het crematorium is het heel eenvoudig om de prijzen direct te geven. Daarom hebben wij twee pakketten samengesteld voor de meest voorkomende crematie in Bilthoven. Eén pakket zonder gebruik van de aula en koffiekamer in het crematorium en één met. In de pakketten zijn alle diensten en producten opgenomen die u minimaal nodig hebt. U komt dus niet voor verrassingen te staan. Uiteraard kunt u de pakketten uitbreiden met opties als rouwkaarten en dragers, waardoor de crematie in Bilthoven precies naar uw wens is.  

Crematie in Bilthoven?

Crematie op maat in Bilthoven

Hebt u andere wensen voor de crematie in Bilthoven dan in de pakketten vermeld, dan is het wat lastiger om zo een prijs te noemen. Maar we maken binnen 24 uur een offerte op maat voor u. Wilt u met ons van gedachten wisselen over uw wensen voor een crematie in Bilthoven? Maakt u dan vrijblijvend een afspraak voor een voorgesprek.

Zekerheden bij de crematie in Bilthoven

Onyx Uitvaartondernemer Bilthoven biedt u zes zekerheden bij uw crematie in Bilthoven:

  1. u heeft altijd één vast aanspreekpunt voor de crematie in Bilthoven
  2. elke uitvaartbegeleider is gediplomeerd, dus vakkundig én kent de mogelijkheden in en om Bilthoven
  3. voor elk budget kunnen wij een crematie in Bilthoven verzorgen
  4. iedere crematie is voor ons maatwerk, want iedere persoon is uniek. Uw wensen staan voorop, of het nu om een eenvoudige, eco- of uitgebreide uitvaart gaat.
  5. u krijgt altijd binnen 24 uur een heldere offerte.
  6. met elke uitvaartverzekering bent u welkom bij ons.

Vooraf de crematie in Bilthoven bespreken

Als u weet dat u of iemand die u dierbaar is binnenkort gaat overlijden, kunnen we alvast eens vrijblijvend van gedachten wisselen. We kunnen in een voorbespreking de wensen met betrekking tot uw crematie in Bilthoven uitwerken tot een verslag en begroting. Dat geeft vaak rust, zo leert de ervaring.

Crematie in Bilthoven: een mooi afscheid

Het verdriet om een dierbare kunnen we niet wegnemen. Wel kunnen we samen met u voor een mooi afscheid zorgen. Dat is ons doel. Want een mooi afscheid is een goed begin van de rouwverwerking. Dat is wat we samen met u willen bereiken.

Onyx Uitvaartondernemer Bilthoven
Voor uw crematie in Bilthoven